متولد 14 بهمن 1352 تهران
مدرک تحصیلی: دانشجوی انصرافی روانشناسی دانشگاه تهران.
ابتدا با گویندگی در رادیو آغاز کرد و سپس در تعدادی از برنامه های تلویزیون مجری بود.
در مجموعه تلویزیونی « پس از باران » در عرصه بازیگری هم خود را آزمود و در نهایت در سال 1379 در فیلم "رخساره" (امیر قویدل) به عنوان اولین فیلم سینمایی اش موفق ظاهر شد.
مجموعه "پلیس جوان" اوج هنرنمایی او در زمینه بازیگری است.
شهاب حسینی در سینما هم خوب ظاهر شده: بازی موفق اما در حاشیه (واکنش پنجم) و بازی فوق العاده اش در فیلم "شمعی در باد" (پوران درخشنده) و نقش آفرینی متفاوت او در فیلم "رستگاری در هشت و بیست دقیقه" که کاندید دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش دوم از جشنواره بیست و دوم و بیست و سوم فیلم فجر هم شد.
مجموعه آثار:
- رخساره (امیر قویدل، 1379)
- آدمکها (علی قوی تن، 1381)
- واکنش پنجم (تهمینه میلانی، 1381)
- این زن حرف نمی زند (احمد امینی، 1381)
- زهر عسل (ابراهیم شیبانی، 1381)
- شمعی در باد (پوران درخشنده، 1382)
- الهه زیگوران (رحمان رضایی، 1382)
- رستگاری در هشت و بیست دقیقه (سیروس الوند، 1383)
- گرداب (حسن هدایت، 1383)
- قتل آن لاین (مسعود آب پرور، 1384)
- پیشنهاد پنجاه میلیونی (مهدی صباغزاده، 1384)
- بچه های ابدی (پوران درخشنده، 1385)
- غیرمنتظره (محمدهادی کریمی، 1386)
- پرچم های قلعه کاوه (محمد نوری زاد، 1386)
- محیا (اکبر خواجویی، 1386)
مجموعه و برنامه های تلویزیونی:
اکسیژن (سری اول، مجری، 1377)
رنگ صبح (مجری، 1378)
برپا - برپا (مجری، 1378)
با شما (مجری، 1378)
آفتابگردان (مجری، 1378)
اکسیژن (سری دوم، مجری، 1378)
ویژه برنامه عید فطر (مجری، 1379)
پس از باران (مجموعه، سعید سلطانی، 1379)
همسفر (مجموعه تلویزیونی، در دو اپیزود، 1380)
پلیس جوان (مجموعه، سروس مقدم، 1380)
تب سرد (مجموعه، علیرضا افخمی، 1382)
جشنواره ها و جوایز:
- کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از جشنواره بیست و سوم فیلم فجر برای بازی در فیلم "رستگاری در هشت و بیست دقیقه" - 1383
- کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از جشنواره بیست و دوم فیلم فجر برای بازی در فیلم "شمعی در باد" - 1382
- کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از هشتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "شمعی در باد" - 1383
- کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از هفتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "واکنش پنجم" - 1382
زندگینامه بهنوش بختیاری از زبان خودش:
من در 29 اردیبهشت 1354 در تهران به دنیا آمدم. کودکیام مثل کودکی خیلیهای دیگر با کلی امید و آرزو سپری شد. من هم مثل خیلی از هم نسلان و هم جنسانم به زندگی نگاه میکردم. با همان رویاهای دست یافتنی و دست نیافتنی. بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان وارد دانشگاه آزاد شدم آن هم در رشته مترجمی زبان فرانسه. این رشته را تا گرفتن مدرک کارشناسی در واحد تهران مرکز گذراندم و بعد با ورودم به دنیای سینما تمام چیزهای اطرافم تغییر کرد. بگذارید ماجرای سینما را کمی مبسوطتر بگویم. من قبل از بازیگری به عنوان منشی صحنه به سینما وارد شدم. در کنار آن در مدرسه «رسام هنر» یک دوره یک ساله تئاتر را هم زیر نظر خانم مهتاب نصیرپور گذراندم. از خاطرات خوش آن سالها میتوانم به کار در پشتصحنه فیلم «مهمان مامان» استاد داریوش مهرجویی اشاره کنم که در سمت منشی صحنه در کنار سایر عوامل تولیدی این فیلم حضور داشتم اما در همان دوران هم سودای بازیگری و بازیگر شدن را در سر میپروراندم. سرانجام سال 1375 بود که این فرصت برایم به وجود آمد و در مجموعه «هوای تازه» ساخته آقای محمد رحمانیان بازیگری را آغاز کردم و به عرصه جدیدی در دنیای سینما وارد شدم. همان چیزی که گفتم سودایش را در سر داشتم و همین اتفاق باعث شد تا امروز بازی کنم و در کنار شما باشم و خیلی از شما من را به عنوان یک بازیگر بشناسید تا یکی از عوامل پشت صحنه فیلم. خواندن البته از نوع مجازش یکی دیگر از دغدغههای همیشگیام بود. در تمام این سالها و در کنار بازیگری کلاسهای آوازم را رها نکردم و ادامهاش دادم. فکر میکنم این تمام ماجرای حضور من تا امروز در کنار شماست. چیزی که توضیح بیشترش خارج از حوصله این صفحات است. فقط در پایان دلم نمیآید به نام یکی دونفر که در پیشرفت کاریام خیلی به آنها مدیون هستم اشاره نکنم. کسانی که امروز در میان ما نیستند و شاید این اشاره به آنها ادای دینی باشد به محبتهایی که در حق من داشتهاند. اول از همه زندهیاد حمیده خیر آبادی که مثل فرزندی به او علاقه داشته و دارم و بعد هم زندهیادان اردشیر افشینراد و مهدی ابالسلط. روحشان شاد.
بابک جهانبخش متولد اول فروردین ماه سال 1362 در شهر بوخوم آلمان موسیقی را از سن 5 سالگی با ساز پیانو زیر نظر اساتید المانی در مدرسه ملی موسیقی شروع کرد . در سن 11 سالگی به ایران بازگشت و با زنده یاد مسعود میردامادی از آهنگسازها و اساتید بنام قدیمی آشنا شد . و سلفژ و تئوری را فراگرفت با تشویق استادش در سال 76 با اینکه فقط 14 سال داشت برای تست صدا در سازمان صدا و سیما حاضر شد . و مستقیما از ریاست مرکز حفظ و اشاعه آن زمان جناب آقای استاد علی معلم مجوز دریافت کرد . همکاریش با صداوسیما به خاطر جوانیش به طولی نیانجامید و به پیشنهاد زنده یاد مجتبی میرزاده چند سالی صبر کرد چون استاد زمان را برای ارائه کارش خوب نمی دید . در سن 20 سالگی بعد از مدتی وقفه تصمیم گرفت مجموعه ای تحت عنوان چی شده؟ را جمع آوری کند.
بیوگرافی کامل علی صادقی
نام و نام خانوادگی: علی صادقی
تاریخ و محل تولد: 14 آذر 1359 – بیمارستان طرفه تهران
مدرک تحصیلی: فوق دیپلم کامپیوتر
زندگی عادی این بازیگر تا دوران ورود به سینما : علی صادقی متولد 14 آذر 59 است و در بیمارستان طرفه تهران متولد شده است. پدرش تراشکار و مادرش خانه دار است یک خواهر کوچکتر و یک برادر بزرگتر از خودش دارد.وی به گفته ی خودش به طور اتفاقی و با مجموعه آفتاب عالم تاب ساخته امیر سماواتی و مازیار حبیبی نیا وارد عرصه ی سینما شد.
علاقه مندی و اخلاق این بازیگر : اصلاً اهل فوتبال نیست و بین سازها به گیتار برقی بیشتر علاقه دارد و بزرگترین آرزوی وی این است که آخر و عاقبتش به خیر باشد. ایده ی وی در زندگی داشتن یک مزرعه در استرالیا و گاوچرانی (یا شاید گاوداری !) در آنجا است ! در زندگی بیشتر ازموسیقی گوش دادن لذت می برد.خوبی اخلاق وی این است که دروغ در کارش نیست و بدی اخلاقش هم اینه که خیلی رک است.کارتون مورد علاقه علی صادقی در دوران کودکی یه کارتون عروسکی به نام ارگ و جیرجیر. بن و سباستین، گامبا (یه موش بود که خونه شود گم کرده بود) یونیکو اسب شاخداراست ؛ و خود او کار کوچه ی اقاقیااش را بیشتر از بقیه دوست دارد.
—————————————————————–
مجموعه آثار سینمایی این بازیگر :
پیک نیک در جنگ (سیدرحیم حسینی، 1383)
هشت پا (علیرضا داودنژاد، 1383)
هوو (علیرضا داودنژاد، 1384)
اگه میتونی منو بگیر (شاهد احمدلو، 1385)
تیغ زن (علیرضا داودنژاد، 1385)
حرکت اول
چپ دست (1384)
پیک نیک در میدان جنگ (1383)
آقا (1382)
روایت سه گانه (اپیزود دوم، شوخیهای خدا) (1382)
کیش و مات (جمشید حیدری ، 1387)
مجموعه آثار تلویزیونی این بازیگر :
فرزندان ایران
تابستانه پاییزه زمستانه
آفتاب عالم تاب
کوچه اقاقیا (رضا عطاران)
پشت کنکوری ها (پریسا بخت آور)
دردسر والدین (مسعود نوابی)
خانه به دوش (رضا عطاران)
متهم گریخت (رضا عطاران)
ترش و شیرین (رضا عطاران)
زن بابا